Music Counts

20 03 2009

…Guess what?

– Akiko Shikata – 69
YAY FOR SHIKATA!!!
– ALI PROJECT – 18
AHN, ORE-SAMA LOVES ALI-PRJOECT FOR THEIR ROSES BLOOD ROSES!!!
– Shimotsuki Haruka – 222
…I…I JUST LOVE SHIMOTSUKI SO MUCH, NOT TO MENTION SOME OF HER SONGS IN THE CDs…I…I DON’T KNOW HOW COULD…THIS MUCH…*is speechless*
– BACK ON – 3
BACK-ON!!! ^ A ^
– Morikoubou Shoutaro – 2
Morikoubo is a good singer actually, his voice is smexy 89
– LOVE SOLFEGE – 41
Fell in love in 2 weeks and got 4 albums in 2 weeks, how awesome could they be?
– Miyazaki Ui – 6
UI-TAN’S VOICE IS SO MOE MOE
– Noriko Mitose – 18
10 songs from GUST and 8 from her album 89
– Oku Hanako – 2
OKU HANAKO’S SOFT AND GENTLE VOICE IS SO MUCH LOVE
– Rurutia – 42
RURUTIA!!! NO, I AM DYING, SHE IS SO AWESOME!!! I’M WAITING FOR HER NEXT ALBUM 89
– Shihoco Hirata – 9
SHIHOCO RULESS!!! SHE SINGS ENGLISH BETTER!!!
– Vocaloid – 12
Lots of them are in my CDs 89

TSUKIOKUHIME’S UTAHIMES ARE :
1. Shimotsuki Haruka
MapleLeaf/TieLeaf/Kukui/MW (Yeah, there’s too many circle Shimotsuki joined) | Team Entertainment/LANTIS
2. Shikata Akiko
Vagrancy | HATS. Unlimited/AVEX TRAX (She’s AVEX’s NOW?)
3. Rurutia
Toshiba EMI/Phoerix Record
4. ALI PROJECT
Toshiba EMI/LANTIS
5. Love Solfege (Actually, this is a doujin circle with various singers, but Tuki loves all of them while Tuki’s fav is the ever so amazing Mizuki HajimeAnmi)
Team Entertainment
Followed by Shihoco Hirata & Oku Hanako. Mitose Noriko? Err, right, followed closely by Mitose who followed behind Oku?

Guys, get Harmonia in Ar Tonelico’s Reyvateil Melody and Love Solfege Credits to annettefelice


Actions

Information

22 responses

20 03 2009
Frawn

O_o!!!!!!!
HARMONIA!!!!
SHIKATA-SAMA!!*faints*

20 03 2009
ravenskytd2b

shikata-san looks so pretty on her Harmonia ^^

btw, maksudna ‘sinema kelabang’ tu apa yak?

20 03 2009
M.V.

Apanya yg ‘Sinema Kelabang’?

20 03 2009
Frawn

…kenapa Megaupload harus down di saat2 bahagia seperti ini…

21 03 2009
M.V.

Emang anda donlot dari MU?

21 03 2009
Frawn

begitulah

21 03 2009
crimson_moon

>> shikata-san looks so pretty on her Harmonia ^^

@ravenskytd2b : wut? is there any PVs already? o.O

21 03 2009
ravenskytd2b

eeeeh, bukan itu maksudku. abis di situ (di bawah artikel ttg shikata-san), ada tulisan ttg sinema kelabang. kukira nyambung dengan topikna… ^^

22 03 2009
M.V.

Artikel di mana?

22 03 2009
ravenskytd2b

di link annettefelice😄
maaph2, soalna kukira itu blog punyamu juga^^

24 03 2009
Advarielle

Akhirnya, Harmonia sudah dirilis🙂 aku belum ketemu download link-nya, sih T_T kalau kalian tahu tolong beritahu aku. Maaf, aku lama absen dari forum ada masalah di rumah (my parents are such a nuissance).

30 03 2009
Advarielle

Permisi, apa ada yang tahu kenapa forum Ar Tonelico’s Reyvateil Melody Weezy-san bermasalah? (aku belum men-download Harmonia di sana T_T malangnya nasibku T_T)

31 03 2009
Frawn

violation issue ya?kayaknya gawat sekali…
berhubung itu file diupload sama Aquagon-senpai, mestinya linknya juga ada di FFshrine.
hehehe, aku liat ada username “Advarielle” nongol di forum Ar tonelico: A Reyvateil’s Melody, sub Forum Shikata & Shimotsuki non-GUST albums…
ternyata memang kamu ya?
aku di sana pakai nama “Gadessa”
yah, itu jadi percuma kalo tenyata forumnya ditutup untuk selamanya ^^;

31 03 2009
Advarielle

Sayang sekali ya, Frawn-san ^^; Padahal aku baru saja bergabung dengan forum itu (biasanya aku hanya memeriksa translasi lirik-lirik Hymmnos di situ) dan banyak sekali info menarik soal Shikatan dan Shimotsukin di situ T_T (aku juga ketemu sedikit info tentang Mitosen dan Sound Horizon di situ dan ternyata lagunya mereka juga indah sekali!).

31 03 2009
Frawn

hm…
kalo Harmonia, coba ini link deh
http://www.megaupload.com/?d=9UQOE5EG
Credit Goes to Aquagon
album2 sisanya ada di forum FFShrine, uploadernya juga Mr. Aquagon

1 04 2009
Advarielle

Terima kasih banyak, Frawn-san🙂 dan tolong sampaikan terima kasihku pada Aquagon-san, ya Frawn-san. Doakan Link Megaupload-nya lancar🙂.

1 04 2009
Frawn

udah bisa tuh forumnya
ucapin terima kasih sendiri sana😛

1 04 2009
Advarielle

Terima kasih, Frawn-san akan kuperiksa forumnya.

2 04 2009
Frawn

ternyata violation issue itu dimanipulasi sama administratornya sendiri ^^;
dasar…

2 04 2009
Advarielle

Benarkah? Untuk apa kita jadi repot kan, dasar!

2 04 2009
Frawn

begitulah cara Mr. Weezy merayakan April Fool
memang kamu repot kenapa ^^;?

3 04 2009
Advarielle

Aku sedang mendownload Harmonia, Frawn-san dan belum selesai jadi aku sibuk mencari download link yang lain tapi setidaknya hasilnya setara. Harmonia memang bagus saat ini aku sedang mendengar Wind and Compass dan Amnesia, Shikata-san memang hebat suaranya indah sekali🙂.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: